Omgeving in de Praktijk wordt Bouwwetten; vernieuwde site met speciale collecties

Omgeving in de Praktijk gaat door onder de nieuwe naam Bouwwetten! Een nieuwe naam die de inhoudelijke koers nog beter moet duiden. We hebben ook de website meteen een flinke update gegeven. Naast verbeteringen 'onder de motorkap', is ook de vormgeving onder handen genomen voor een betere gebruikservaring.

Omgeving in de Praktijk wordt Bouwwetten; vernieuwde site met speciale collecties

De inhoud van de site verandert niet: een praktische vertaling van wet- en regelgeving in de bouw door experts. Als het om wet- en regelgeving gaat, kun je namelijk niet zeker genoeg zijn. Met inzichtelijke artikelen, stappenplannen en checklists laat Bouwwetten zien wat de gevolgen van wet- en regelgeving zijn voor de praktijk. In een tumultueuze periode met de introductie van de nieuwe Omgevingswet, is Bouwwetten een betrouwbare partner waar je antwoord op je vragen krijgt.

“Check Bouwwetten. Voor de zekerheid”

De vernieuwingen op een rijtje:

Vernieuwde navigatie

Het hoofdmenu van de website is aangepast. Rechts van het Bouwwetten-logo vind je de belangrijkste kernthema's van Bouwwetten die je kunt uitklappen. In de uitklapper vind je de collecties van belangrijke onderwerpen binnen het thema. Bij Wkb zijn dat bijvoorbeeld 'Kwaliteitsborging’ en 'Dossier onder de Wkb’. Links van het logo staan 3 streepjes: het hamburgermenu. Daarin vind je links naar de andere belangrijke pagina's, zoals bijvoorbeeld klantenservice.

Collecties

Een grote vernieuwing op Bouwwetten is de introductie van de eerder genoemde collecties. De collecties zijn samengesteld door onze redactie om de wet- en regelgeving op die thema’s tot in detail uit te werken. Uiteraard zijn dit verzamelingen content die we continu aanvullen en bijwerken. Vind je een collectie extra interessant, klik dan op de ‘Volgen’ button om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen in deze collectie of wijzigingen aan bestaande artikelen.

We nodigen onze lezers expliciet uit om met ideeën te komen voor nieuwe collecties of aanvullingen op bestaande. Stuur gerust een mail naar bouwwetten@vmnmedia.nl

Geef onze kennis cadeau!

Je kunt je bij Bouwwetten gratis registreren en zo twee artikelen per maand lezen. Wil je een interessant artikel delen met een collega? Dan kun je een artikel cadeau doen. Klik hiervoor op de button ‘Geef cadeau’ bovenaan het artikel. De ontvanger kan deze dan 72 uur lang gratis lezen!

Lees meer over